Musik

Ciara var tvungen att bära en ansiktsmask under arbetet

Ciara har påminde om det “galna” ögonblicket hon ombads att bära en mask när hon föddes förra året.

Den 35-åriga sångaren säger att medicinsk personal i förlossningsrummet rekommenderade Goodies-stjärnan att täcka ansiktet under hela arbetet i juli förra året för att minska risken för Covid-19.

“Min förlossningsläkare, som har levererat alla mina barn, spelade inga spel om denna Covid”, säger Ciara till tidningen Self. “Jag bokstavligen gjorde mitt första tryck med Win och sedan var han som,” Hon behöver en mask på. Få en mask på “.

“Det hände så snabbt, så jag hade fortfarande min mask nere. Men han var som,” Åh, nej, nej. Hon kommer att sätta på den masken “. Min mask var ganska bra. Jag kunde fortfarande andas okej genom den, så att var bra. Men det var som, “Wow, det här är galet. Jag måste skicka en baby med en mask. Vad i hela världen?”

Lyckligtvis gick leveransen bra och Ciara och hennes man Russell Wilson välkomnade en frisk son vid namn Win Harrison.

Ciara och Russell har också sex år gamla son Future och dottern Sienna, tre, och sångaren på 1,2 steg har reflekterat över sina erfarenheter av föräldraskap under pandemin. Stjärnan säger att hon lär sig att “omfamna” livet i låsning och göra det bästa av situationen.

”Jag vet inte ens om man kan kalla det organiserat kaos, men det är till viss del,” tillade hon. ”Ibland inte ens det mest organiserade, för att vara ärlig.

“Men jag njuter av allt. Jag hittade mitt sätt att omfamna allt. Jag bestämde mig bara, hej, det här är en unik tid.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *