Musik

Azealia Banks bedövar fans med videokokande husdjur

Azealia Banks har blivit ett trendigt ämne på Twitter efter att ha lagt upp videor av sig själv som kokar sin döda katt.

Rapstjärnan har sedan tagit bort bilderna som hon publicerade på Instagram efter att ha avslöjat att hennes husdjur, Lucifer, hade passerat.

“Lucifer 2009-2020. Min kära kattunge”, skrev Banks en bild på en av videorna, enligt Daily Mail.

“Tack för allt. En legend. En ikon. För alltid en serval servering”, tillade hon.

Katten dog uppenbarligen för månader sedan, och Banks förklarade enligt uppgift: “Många av er vet inte, katten Lucifer dog för tre månader sedan, och vi var tvungna att sätta honom i marken, och vi gräver upp honom för allra första gången. ”

Hon tillade: “Hon kommer tillbaka till liv c ****”

En följare skrev: “omg jag kan inte tro att Azealia bara lagar sin katt från de döda och den begravdes (sic),” medan en annan utropade: “VARNING – om du utlöses av bilder av grymhet mot djur, rulla förbi allt som har att göra med Azealia Banks idag “.

Banker föll tidigare illa på djurälskare i slutet av 2016 efter att ha lagt ut och raderat bilder av sig själv att städa ut en garderob med blod och kycklingfjädrar och skryta med trolldom.

Beväpnad med sandblästring, ansiktsmask och rengöringsmateriel sa hon: “Mängden c ** p som är på väg att komma ut från mitt golv just nu killar, herregud. Tre års värde av brujeria.”

Hon noterade vid den tiden: “Verkliga häxor gör riktiga saker. Om du inte visste är brujeria det spanska ordet för häxkonst.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *