Musik

Zayn Malik ger fansen chansen att höra utdrag av sitt kommande album via telefon

Den tidigare One Direction-stjärnan tog till Twitter för att skicka ett nummer för att ringa för att få en förhandsvisning av spåren på hans tredje solo-skiva, ‘Ingen lyssnar’, som släpps på fredag ​​(15.01.21).

Han skrev helt enkelt: “+1 (323) -991-ZAYN.”

Zayn släppte singeln “Vibez”, förra veckan när han presenterade 11-spårs LP.

I banan sjunger den 27-åriga stjärnan: “Låt mig inte vänta / Jag har väntat hela natten på att komma närmare / Och du vet redan att jag fick det åt dig.

“Du känner vibbarna, känner vibbarna, lägg på den / om den rör sig för fort går vi långsammare / Baby, förlorar den från mig, medelmåttig / Du har vibbarna, har vibbarna.”

‘PILLOWTALK’ hitmakaren hade retat ett tillkännagivande dagen innan, då han publicerade ett kort klipp av en tom teater med ordet “MORGON” skrivet över gardinen.

‘Vibez’ är uppföljningen till ‘Better’, som Zayn släppte strax efter att flickvän Gigi Hadid födde sin dotter i september förra året.

Zayns sista studioalbum var 2018: s ‘Icarus Falls’ och han släppte sin debut solo-skiva, ‘Mind of Mine’, 2016.
Under tiden har sångaren ‘Dusk Till Dawn’ tidigare erkänt att hans avgång från One Direction i mars 2015 hade kommit länge eftersom deras musik inte var för hans egen smak.

Han har sagt: “Från och med det första året verkligen ville jag aldrig vara där i bandet.

“Jag gav det bara för att det var där då och när jag insåg riktningen vi gick in med musiken insåg jag omedelbart att det inte var för mig eftersom jag insåg att jag inte kunde lägga in några insatser; Jag kunde inte ge min åsikt om det här eller det eftersom det inte passade vad vi var som ett band eller vad vi representerade.

“Så det var då det blev frustrerande för mig, det var då jag var tvungen att vara, jag måste börja tänka på mig själv.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *